Sanofi Consumer Healthcare
  • slide 2
true
10
10
fade
3
1

Omega-3 visolie voor het hele gezin

  • slide 1
false
10
10
fade
8
1

Overige ingrediënten


Bioflavonoïden (o.a. Citrus)
Bioflavonoïden werden oorspronkelijk Vitamine P genoemd. Het zijn kleurstoffen en zijn vaak verantwoordelijk voor de kleuren van de bladeren, bloemen en stengels van planten. 

Bèta-caroteen
Bèta-caroteen is een stof, die in het lichaam door de lever in Vitamine A wordt omgezet, het is een Pro-vitamine A. Carotenoïden zijn pigmenten die tomaten hun kleuren geven. 

Aloe vera
Aloe vera is een tropische vetplant en is bestand tegen droogte. Het neemt gemakkelijk water op en laat vocht heel geleidelijk los. Het ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en helpt bij zonnnebrand. Het is rustgevend en verkoelend. 

Selenium (Seleen)
Selenium (of Seleen) is een sporenelement. Het is goed voor haren en nagels. Seleen ondersteunt het immuunsysteem en zorgt mede voor een goede weerstand. Daarnaast ondersteunt Selenium een normale hormoonproductie door de schildklier en is een antioxidant.

Calcium
Calcium draagt bij aan de aanmaak van cellen en weefsel. Calcium ondersteunt het energieniveau en is nodig voor de instandhouding van normale botten. Calcium draagt ook bij aan een normale werking van de spieren en is nodig voor de tanden.

Magnesium
Magnesium is betrokken bij het celdelingsproces. Magnesium ondersteunt de botten en draagt bij tot een normale werking van spieren. Daarnaast ondersteunt Magnesium het energieniveau en helpt het bij vermoeidheid. Magnesium is goed voor de concentratie, het geheugen en de gemoedstoestand.

Resveratrol
Resveratrol is een antioxidant en zit ook in rode wijn (schil van blauwe druiven).

  • slide 1
false
10
10
fade
8
1
Copyright © Sanofi 2017. Alle rechten voorbehouden. | Webvoorwwaarden | Cookies
KOAG-KAG nummer: 52-1210-1625
SANL.MAR.17.10.0487/20171030
Productinformatie op deze website is alleen bedoeld voor inwoners van Nederland.